Морава против Малошишта, Напредак чека Наисус

У Зони Центар овог викенда играју се утакмице 3. кола.

Сутра од 16:30 сати фудбалери ОФК Напретка на Градском стадиону у Алексинцу играће против Наисуса из Рожине. Алексинчани су до сада забележили једну победу и један пораз.

У недељу у исто време, на стадиону у Житковцу Морава ће угостити екипу Малошишта. После одличних игара и две високе стартне победе, против Наисуса (4:0) и Моравице (0:4), Житковчани су на челу групе клубова са максималним учинком, па је реално очекивати да и у недељу освоје цео плен.

Наш трећи представик у друштву зонаша, Моравица из Суботинца, у недељу гостује ОФК Нишу. Суботинчани су лоше стартовали у новој сезони – у два кола претрпели су два пораза.

Дерби на Алексиначком Руднику

У Окружној лиги, када је реч о мечевима трећег кола, у жижи интересовања биће свакако локални дерби између Рудар Алпоса и ОФК Рутевца. Утакмица је на програму у недељу од 16:30 сати на стадиону Рудара на Алексиначком Руднику. Истог дана и у исто време, на Градском стадиону у Алексинцу Палилула ће угостити Расовачу, док ће Јастребациз Тешице гостовати Дољевцу, а Слога из Кормана путује у Кочане где ће играти против Радничког.

Почиње Општинска лига

Овог викенда почиње првенство фудбалера у Општинској фудбалској лиги.

Надметаће се 11 клубова, један мање него прошле године, јер је Ратар из Горње Пешчанице одустао од такмичења. У Окружну лигу, иначе, пласирао се Јастребац из Тешице, а из овог ранга елиминисан је Напредак 2012 из Крушја.

Сутра од 16 часова и 30 минута састају се:
у Трњану: Борац – Полет из Витошевца,
у Рутевцу: Рутевац – ОФК Слога, и
у Вукашиновцу: Вукашиновац – Јединство.

У недељу од 11 сати у Горњем Љубешу ће играти Црвена звезда и Шкриљац, а од 16 и 30 у Гредетину су ривали Напредак 2012 из Крушја и Темпо.

Слободан је Полет из Радевца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 12 =