Млади песници – спремите се!

Дечији песнички маратон, уз дружење са песником Љубивојем Ршумовићем, а у организацији Библиотеке „Вук Караџић”, Центра за културу и уметност Алексинац и Књижевног клуба „Велимир Рајић”, биће одржан у недељу, 11. децембра.

− У великој сали Центра за културу и уметност са почетком од 12 часова, наши најмлађи суграђани могу доћи са својим родитељима на Дечји песнички маратон и дружење са Љубивојем Ршумовићем. Овом приликом позивамо све велике и мале љубитеље леп писане речи да присуствују овој дивној манифестацији − позвала је Александра Милошевић, из овдашње Библиотеке.

У овом дружењу са нашим познатим дечијим песником, могу учествовати сва деца са територије општине Алексинац, са својом ауторском песмом, коју ће рецитовати пред стручним жиријем и публиком. У другом делу манифестације представиће се и песник Љубивоје Ршумовић.

Манифестација је у организацији библиотеке „Вук Караџић”, Центра за културу и уметност Алексинац и Књижевног клуба Велимир Рајић а под покровитељством Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =