Млади глумци поново на сцени

Према свему судећи и вечерас ће сала Дома културе бити мала да прими сву заинтересовану публику као што је то било и на премијери млађе групе школице глуме средином прошле седмице.

Вечерас од 19 часова млађа група школице глуме, која ради под окриљем Градског позоришта „Театар 91”, извешће прву репризу представе „Ружно паче”, намењену нашим најмлађим суграђанима, али и њиховим родитељима. Колико је ово интересантна представа за младу публику сведоче малишани који су били весели и препуни утисака након одгледане представе, али и заинтересованост оних који су на премијери остали у холу Дома културе, јер није било места у сали која прима 440 гледалаца. Иначе, текст ове представе свима је добро познат, а представу је режирала Јелена Манасић, која је радила са полазницима ове школе. У овој представи своје глумачко умеће публици је приказало 16 младих глумаца.

У истом термину и на истом месту, али сутра, своје глумачко умеће поново ће показати и старија група Школице глуме Градског позоришта „Театар 91”. Млади глумци, током јавног часа, одиграће представу под називом „Мале школске заврзламе” по тексту који је адаптирао и режирао Алекса Токић, који је и водио ову класу. У овој представи глуми 13 полазника школе глуме којима се придружује и  хор девојчица.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + 9 =