Slavica Đukić Dejanović

Министарка Ђукић Дејановић сутра у Алексинцу

Централни објекат дечје установе Лане у Алексинцу сутра ће обићи министрка без портфеља Славица Ђукић Дејановић, чије је министарство већим делом средстава финансирало недавно завршене радове у овој установи. Реч је о пројекту побољшања енергетске ефикасности у склопу кога је реконструисан кров, замењена столарија, урађена термо изолација и фасада на централном објекту у Мишићевој улици у Алексинцу и уведено парно грејање у предшколском објекту у Прћиловици. Поред министарке Ђукић Дејановић, предшколску установу у Алексинцу посетиће и начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски.

Након посете Алексинцу, министарка ће обићи и Општину Сврљиг, где ће се састати са председницом општине Јеленом Трифуновић и народним послаником Милијом Милетићем, а касније ће обићи и тамошњу предшколску установу.

Министарка Ђукић Дејановић, последњи пут у Алексинцу боравила је почетком априла прошле године, покренувши акцију поделе сребрњака новорођенчадима са територије ове општине, коју је локална самоуправа наставила да спроводи.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + 3 =