Stoni tenis

Минималан пораз Шуматовца, у суботу турнир дама у Алексинцу

Протеклог викенда стартовало је првенствоу Регионалној лиги Регионалног стонотениског савеза Ниш, где се такмиче и стонотенисери Шуматовца из Алексинца, а у суботу ће у овдашњој Хали спортова бити одржан први турнир Друге лиге Србије за жене.

Алексинчани су у Владичином Хану играли против Мораве и у веома неизвесној игри претрпели мининималан пораз − 4:3. Одлука о победнику пала је дубл мечу у коме је алексиначки пар, Милош Антонијевић и Милош Павловић, поражен. Ипак, без обзира на крајњи исход, алексиначки стонотенисери су оставили одличан утисак.

У наредом мечу, 14. октобра, у алексиначкој Хали спортова састају се Шуматовац и Палилула из Ниша.

Иначе, ове године у лиги се такмичи 10 екипа. Осим Шуматовца, Мораве и Палилуле, то су још и Цариброд 2 из Димитровграда, Росуља 016 из Власотинца, Ђердап из Кладова, Пинг-понг из Крушевца и Медијана 2, Стони и Нец из Ниша.


Стартује шест екипа

Први турнир у оквиру Друге лиге Србије за жене биће одржан у суботу од 10 сати у Хали спортова, у организацији Стонотениског клуба Шуматовац.

У лиги ће се ове године такмичити шест екипа. То су: Хајдук Вељко из Неготина, Нец из Ниша, Топ спин из Врања, Шуматовац из Алексинца, Копер из Бора и Књажевац.

На турниру ће бити одиграна три кола. Шуматовац ће одмерити снаге са Књажевцем, Нецом и Хајдук Вељком.


Насловна фотографија: Илустрација (извор: Архива Алпрес).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − ten =