Михајло без премца, награде на крају сезоне

Фудбалски савез општине Алексинац објавио је листу стрелаца Општинске лиге ујесењем делу првенства.

Михајло Цветковић

Први на листи је један од најбољих играча Напретка 2012 из Крушја, Михајло Цветковић, који је постигао 13 голова. Овај 22. годишњи радник Магме, фудбалску каријеру започео је у Напретку из Алексинца, где је бранио боје петлића и кадета, играо је потом за житковачку Мораву, а онда је обукао дрес клуба из свог села.

На другој позицији са по девет голова су Драган Станимировић из корманске Слоге и Остоја Лазић, играч Рудара 2016 са Алексиначког Рудника, док је треће место припало Милану Анђелковићу (Слога, Корман) са осам голова. По седам погодака постигли су Александар Петровић (Напредак 2012, Крушје) и Немања Радивојевић (Јединство, Бобовиште). У листу стрелаца по шест пута уписала су се шесторица играча – Лазар Бабић (Слога, Корман), Младен Ристић (Шкриљац, Брадарац), Миљан Радојковић и Ђорђе Вељковић (Јединство, Бобовиште), Милош Златановић (Борац, Трњане) и Владимир Грујић (Напредак 2012, Крушје).

Како нам је рекао председник Фудбалског савеза општине Милан Јовановић, осим најбољег стрелца, на крају првенства биће награђен и најбољи играч и најбољи голман Општинске лиге, а биће уручене и две колективне награде – за најорганизованију екипу и екипу која буде била најбоља у фер-плеју, конкретније која буде имала најмањи број жутих и црвених картона.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − eleven =