Међу „100 успешних пословних жена” и три Алексинчанке

Пошта Србије прогласила је, представила и јуче уручила признања победницама другог националног наградног конкурса „100 успешних пословних жена” из руралних и неградских средина, међу којима су биле и три Алексинчанке.

На догађају у Привредној комори Србије у Београду, јуче су се обреле Славица Вукадиновић, председница тешичког Удружења „Супер жене”, Ивана Станковић, власница Кројачког салона „She IS” и Славица Стојиловић из „Новитета” д.о.о. – Житковац.  

− Утисци  су јако позитивни. Бити једна међу 100 је велики успех, тако да сам изузетно поносна, како на себе, тако и на своје запослене, јер без њих успех не би био такав какав јесте − рекла је Славица Стојиловић.

Како каже Славица, с обзиром на то да послују у малој средини, промоција њиховог пословања и размена инфрмација није тако доступна и у тој мери колико је доступна привредницима из већих градова, па су врло поносни на ово признање, јер за овакав успех требало је више труда.

Ова признања су у неку руку и позитивна реклама која много значи свима, а то нам је потврдила и Ивана Станковић.

− Након десет година, колико ради овај салон, ово признање је велика сатисфакција за мој рад. Ово је у неку руку и реклама која пуно значи − каже ова успешна привредница.

Пошта Србије обезбедиће националну видљивост за 100 победница конкурса у виду бесплатног огласног простора у више од 1.500 пошта широм Србије. Поред представљања у онлајн и штампаној публикацији доступној без накнаде корисницима поштанских услуга у пословницама свих пошта у земљи, победнице и њихово пословање биће представљени на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку, Линкедину и Youtube каналу.

Иначе, конкурс Поште Србије „100 успешних пословних жена” из руралних и неградских средина, реализован је уз подршку Привредне коморе Србије која је помогла промоцију, анимирање и информисање кандидаткиња путем мреже регионалних привредних комора и секције за женско предузетништво.

Извор насловне фотографије: Пошта / Игор Ђукановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − nine =