Манифестација љубави и пријатељства

Мноштво аутобуса са регистарским ознакама градова из целе Србије, билборди са порукама добродошлице председнику Руске федерације Владимиру Путину, велика фонтана на Славији у бојама српске и руске заставе…

Тако је јуче било у Београду током четврте по реду посете руског председника Србији и председнику наше државе Александру Вучићу.

‒ Величанственим окупљањем у центру Београда, наш народ је још једном манифестовао велику љубав, вишевековно пријатељство и традиционалну сарадњу са нашом православном браћом и народом Русије. Ово је била прилика да искажемо захвалност за пожртвовање и пружену помоћ нашој држави у овим тешким годинама. Изузетно лепо је било и на платоу испред Храма Светог Саве, где је Путина поздравило преко 120 хиљада људи. Све у свему, са овог великог догађаја понео сам заиста дивне и упечатљиве утиске ‒ каже нам секретар алексиначког Покрета социјалиста, Драган Јовановић Лера.

Како смо већ јавили, овом догађају присуствовало је и око 300 Алексинчана, углавном присталица Српске напредне стране, Социјалистичке партије Србије, Партије уједињених пензионера Србије и Покрета социјалиста, мада је међу њима било и нестраначких личности.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 5 =