Maloletnici „harali” u okolini Aleksinca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju, stoji u današnjem saopštenju Policijske uprave Niš.

Oni će podneti krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnja da je zajedno sa sedamnaestogodišnjakom izvršio krivično delo teška krađa i teška krađa u pokušaju, stoji u nastavku saopštenja.

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak, u toku noći između 18. i 19. marta, kao i 10. i 11. aprila ove godine, provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i par minđuša.  

Takođe, sumnja se da je on, zajedno sa četrnaestogodišnjakom, u toku noći između 16. i 17. marta, razbio staklo na pošti u okolini Aleksinca iz koje su ukrali jedan paket.

Njih dvojica se sumnjiče i da su, u toku noći između 3. i 4. marta, obili ulazna vrata kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali, navodi se do kraja saopštenja.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine + nineteen =