Малолетници „харали” у околини Алексинца

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, расветлили су три тешке крађе и тешку крађу у покушају, стоји у данашњем саопштењу Полицијске управе Ниш.

Они ће поднети кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из околине Алексинца осумњиченог да је извршио ова кривична дела.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, полиција ће поднети и кривичну пријаву против четрнаестогодишњака из околине Алексинца, због постојања основа сумња да је заједно са седамнаестогодишњаком извршио кривично дело тешка крађа и тешка крађа у покушају, стоји у наставку саопштења.

Сумња се да je седамнаестогодишњак, у току ноћи између 18. и 19. марта, као и 10. и 11. априла ове године, провалио у две куће у околини Алексинца и украо плазма секач и пар минђуша.  

Такође, сумња се да је он, заједно са четрнаестогодишњаком, у току ноћи између 16. и 17. марта, разбио стакло на пошти у околини Алексинца из које су украли један пакет.

Њих двојица се сумњиче и да су, у току ноћи између 3. и 4. марта, обили улазна врата куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли, наводи се до краја саопштења.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + sixteen =