Липовац: Стартовао рукометни камп

Јуче је у Липовцу, у организацији Женског рукометног клуба Алексинац, стартовао традиционални, трећи по реду, рукометни камп за дечаке и девојчице од 10 до 18 година.

− Поред деце из Алексинца, полазници кампа су углавном из нашег окружења; из Јагодине, Параћина, Ћуприје, Ћићевца, Ниша, Прокупља и Врања. Први пут у кампу су девојчице и дечаци из Крушевца, а са њима долази и наша бивша репрезентативка Љиљана Кнежевић која је и наш главни медијски промотер − каже Дејан Павловић, председник ЖРК Алексинац и један од руководилаца кампа, и изразио наду да ће и овогодишњи скуп младих талената бити успешан као што су била и претходна два.

И ове године за рад у кампу ангажовано је више рукометних стручњака. Главни тренер је Марко Марковић, тренер ЖРК Алексинац, а ту су и Бојан Станковић из Параћина, Бојан Стефановић Кузе и Миљан Манић из Ниша, док је за тренера голмана ангажован Бојан Трајковић из Лесковца. У стручном штабу је и Драган Тодоровић, један од тренера алексиначких рукометашица. Медијски промотер кампа је наша бивша репрезентативка Љиљана Кнежевић из Крушевца.

Камп је окупио око 50 полазника и траје до 30.јула, а учесници су смештени у Установи за одмор и рекреацију деце.

Фотографије: ЖРК Алексинац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 13 =