Култна педстава на алексиначким даскама

Студио глуме Центра за културу и уметност из Алексинца ускоро ће отпочети продукцију своје нове представе. У плану је постављање на сцену позоришне представе-мјузикла по мотивима мјузикла „Коса”, наравно у нешто другачијем издању, промењеног текста и са делом нове, оригиналне музике.

− На овој представи радиће једна група професионалаца која већ дужи низ година ради са полазницима разних радионица у оквиру Центра за културу. Биће ту Миља Миловановић која води Омладински хор ЦКУ, затим Милан Петковић који води омладински оркестар, а такође ће сарадници на овој представи бити глумица Крушевачког позоришта Биљана Николић и Младен Милојковић, глумац Луткарског позоришта у Нишу који ће урадити и режију за ову представу − најавио је Милош Паовић, уредник програма Центра за културу и уметност Алексинац.

Из студија глуме тим поводом позивају заинтересоване младе глумце, плесаче и музичаре, ученике старијих разреда основних школа или средњошколце, да дођу на аудицију у Дом културе. Аудиција ће бити одржана наредног четвртка, 11.фебруара, у 18 сати, а пријаве за аудицију могу се обавити путем контакта фејсбук странице Студио глуме Алексинац или путем мејла studioglumealeksinac@gmail.com. Заинтересовани за учешће у овом мјузиклу, путем ових адреса добиће и додатне информације везане за аудицију.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 20 =