Korman 2021: Četiri utakmice – 47 golova!

Na Noćnom turniru u malom fudbalu „Korman 2021” prava kanonada golova:na četiri utakmice sinoć su se mreže zatresle čak 47 puta!

U prvom meču Nišlije  (Niš) su sa 4:3 pobedile tim SSR Dojčinović iz Trnjana sa 4:3. Na poluvremenu bilo je 3:0 za Nišlije, ali su se Trnjanci u nastavku probudili i smanjili na 3:1, zatim je bilo 4:1 i na kraju 4:3.

Kako se i očekivalo, u drugoj utakmici Brđanka iz Aleksinca je opravdala ulogu favorita i bez velike muke savladala TDI iz Donjeg Adrovca sa 9:4.

Ukupno 16 puta zatresle su se mreže na meču između Rosonera iz Gornjeg Ljubeša i Alkohol junajteda iz Aleksinca. Bio je to svakako šlager večeri i pravi derbi sa kišom golova, a nije izostalo ni koškanje između rivala. Rosoneri su utakmicu rešili u svoju korist sa 11:5.

Prema očekivanjima, BSK iz Vukašinovca  je slavio protiv ekipe Niško malo iz Donjeg Adrovca i to ubedljivo sa 9:2.

I večeras se igraju četiri utakmice.

 Od 21 sat sastaju se Doktori (Al. Rudnik) i SSR Dojčinović (Trnjane), od 21.45 rivali su domaća Sloga i TDI (Donji Adrovac), od 22.30 igraće Doktori i Iskra (Trnjane), a u samoj završnici večeri od 23.15 snagu će odmeriti Polet (Radevac) i Alkohol junajted (Aleksinac).

Fotografije: Mladen Stojiljković.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

15 − 7 =