Комуналци додатно ангажовани око вашара

Данас је почео, а биће и у наредна два дана велики Петровдански вашар у Алексинцу, који по традицији окупља велики број посетилаца. Иза велике гужве, према обичају, остаје и много смећа, па су тим поводом радници Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге” јутрос, на самом почетку тродневног вашара, поделили кесе за смеће свима који овај вашар користе да продају своју робу.

‒ Покушавамо да оваквом акцијом смањимо окупацију природе која ће се свакако десити, да смањимо ђубре које ће остати иза овог вашара. Свакако смо ангажовани на одржавању хигијене, контејнери су на почетку и на крају вашара постављени и испражњени јутрос рано. Доступни су свима, како продавцима тако и купцима. Што се тиче службе зеленила, такође је уређен тај део кеја протеклих неколико дана − поручио је Далибор Марковић, први човек овог предузећа.

Како је најавио Марковић, одмах по завршетку вашара, већ те ноћи ће бити на лицу места да све оно што остане и очисте.

Из Комуналног предузећа свакако апелују да се, пре свега продавци, а и купци који посећују вашар, сви заједно потруде да остане једна лепша слика, да не остане као што је до сада сваког пута било, гомила смећа, него да се смеће одложи на места која су за то предвиђена и прописана.

Један коментар

  1. То се тако не ради већ кад неко баци смеће одмах по џепу. Баш њих брига за смеће, има да остане пет тона након вашара а 27.000 тона у Моравицу, ај здраво.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =