Комични, али врло корисни савети Ивана Драјзла

Начином на који овдашња публика није навикла, представљен је синоћ ,,Водич за тате”. Својеврсном промоцијом књиге, односно стенд ап комедијом, синоћ је Иван Драјзл представио књигу ,,Водич за тате”.

Ова комична упутства о којима аутор прича, не могу се наћи у стручној литератури везаној за одгој деце. Наиме, аутор пише причу од упознавања будућих родитеља, па до одгоја деце до краја дететове прве године. Упознаје читаоце са триковима како бити добар момак, супруг и отац. Публици је, такође, уделио савете како бити одличан младожења, како издржати порођај супруге, куповину опреме за бебе и још многих корисних савета о родитељству.

– Ова књига намењена је трима категоријама људи: Прва, оним који су већ добили децу и чија су деца одраса, да се подсете како је то било и да се смешкају што су они то преживели. Друга категорија људи који су тек добили дец или планирају ускоро, којима је ово најпотребније да би видели како ово да преживе и трећа категорија људи којима је ова књига потребна су они који децу не желе нити их планирају, да би могли да се радују чега су све поштеђени и да се смеју свим овим осталима кроз шта све пролазе – објашњава аутор ове књге.

Смех и аплауз након и током ове промоције, односно стенд ап комедије, показали су колико је присутна публика уживала у овим саветима. Родитељи су се вратили у време када су пролазили кроз овакво искуство, а млади су бар мало упућени у оно шта би их могло чекати оног треунтка када буду одлучили да постану родитељи.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 19 =