Колом до средстава за лечење малог Димитрија

Ансамбл Културно-уметничког друштва „Видовдан” увек је излазио у сусрет свима којима је потребна помоћ, па ће тако у недељу, 21. априла, одржати хуманитарни концерт у Дому културе у Великом Дреновцу током ког ће сакупљати средства за малог Димитрија.

− Средства прикупљамо за малог Димитрија из Горње Топонице који болује од тешке болести, два тумора и лечење му је потребно у Америци. Наш је суграђанин и желимо да помогнемо што год можемо и колико можемо. Били смо увек хумани, бићемо и овог пута. Овог пута долазе три културно-уметничка друштва и надамо се да ће људи подржати ову нашу акцију за малог Димитрија који има само 20 месеци − појашњава Мима Илић, председница КУД-а „Видовдан”.

Поред домаћина на тамошњој бини од 20 часова  наступиће фолклораши из Градског културно-уметничког друштва Алексинац, Аматерског фолклорног ансамбла „Осмех” из Сврљига и Културно-уметничког друштва „Наиса” из Доњег Међурова.

У КУД-у „Видовдан” планирају да након овог концерта, следећег викенда одрже сличан и у Лоћики, али још нису добили потврду из тамошње месне заједнице.

Насловна фотографија: Илустрација (извор: архива Ал прес).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 4 =