Kerber Aleksinac

Kerber u Aleksincu

Niški rok bend „Kerber“ ponovo će zasvirati na aleksinačkoj sceni, ovoga puta u akustičnoj formi i pojačanog sastava. Ljubitelje rok zvuka očekuje nesvakidašnji nastup ovog benda, a frontmen grupe Goran Šepa Gale kaže da pored dobre publike, Aleksinac ima i adekvatne uslove za ovakvu vrstu svirke.

Goran Šepa Gale
–    Planirali smo anplagd koncert, koji smo radili pre jedno petnaestak godina. To je posebna vrsta koncerta, akcenat nije na snazi nego baš na emociji. Sa nama će biti gosti, gudački kvartet, biće jedan vibrafon, udaraljke, tako da je reč o većoj ekipi, koja će doći da pozdravi publiku iz Aleksinca i okoline, ističe za Radio Aleksinac frontmen grupe.

Prema Galetovim rečima raniji nastupi „Kerbera“ u Aleksincu pokazali su da aleksinačka publika zna da uživa u dobroj svirci.

–    Poslednji koncert u Aleksincu bio je baš dobar, a publika je bila odlična. Mislim da aleksinačkoj publici ne fali mnogo dobre muzike, imate dosta finih, velegradskih programa, tako da ste stekli kompliment sa muzičke strane kao publika koja zna šta je svirka, dodaje Gale.

Koncert grupe „Kerber“, u organizaciji Centra za kulturu i umetnost Aleksinac, zakazan je za sutra u velikoj sali Doma kulture od 21h. Cena pojedinačne ulaznice je 500, dok će za kupovinu više od deset, karta koštati 300 dinara.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 3 =