Kинолошки викенд стартује у Алексинцу

Кинолошки викенд, којим су у два дана предвиђене три изложбе паса у Алексинцу, Сокобањи и Параћину, почиње у нашем граду у суботу, 28. јула.

На теренима градског парка „Брђанка” одржаће се 16. Национална изложба паса свих раса на којој се очекује учешће близу 300 паса из Србије и иностранства.

– Добро је што ће у једном викенду власници паса из наше земље и иностранства имати прилику да на три шампионата своје љубимце покажу у најбољем светлу – каже председник алексиначког Кинолошког друштва „Миливоје Прендић” Топлица Здравковић и додаје да ће се на судијској листи наћи еминентне међународне кинолошке судије међу којима су и Ненад Катанић, помоћник српског министра пољопривреде и Ненад Матејевић из Суботинца.

Свечано отварање је у 9 сати и 30 минута након чега ће почети оцењивање. У 13 сати је планиран BEST IN SHOW.

Изложба ће се, напомиње Здравковић одржати и у случају кише, јер је ОТИС обезбедио тенде. Генерални покровитељ изложбе паса у нашем граду је Општина Алексинац.

Истог дана, али у вечерњем термину у Сокобањи ће се одржати CACIB (међународна изложба), док ће свој део Кинолошког викенда Параћинци организовати у недељу, на излетишту Грза.

Izložba pasa

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 5 =