Јужноморавска завршена, у току су још два тендера

Дугогодишњи проблеми становника у улици Јужноморавских бригада око одвода атмосферске воде су решени. Како је објављено на фејсбук страници Општине Алексинац јуче је завршено асфалтирање ове алексиначке улице, када је председник општине Далибор Радичевић обишао завршне радове.

Претходно је у овој улици урађена атмосферска канализација, након чега је, услед дотрајалости улице урађен нови асфалт. Тамо где је било простора урађени су и тротоари. Овом реконструкцијом, како незванично сазнајемо, решено је одводњавање и тиме спречен улазак воде у доња дворишта, што је раније био велики проблем за грађане који тамо живе.

Када је у питању градња путне инфраструктуре на подручју наше општине, тренутно се раде припремни радови за градњу првог километра пута Суботинац-Мозгово. Од понедељка почеће радови на коловозу.

У току су и два тендера за избор извођача радова. Једног за наставак реконструкције још 1,4 километра пута Суботинац-Мозгово, до скретања према Брадарцу. Други правац за који је у току тендер је деоница од Доње до Горње Пешчанице.

Извор фотографија: Фејсбук страница Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 4 =