Јовановићу још један мандат

Синоћ је у сали Општинске скупштине одржана Изборна скупштина Фудбалског савеза општине Алексинац којој је присуствоало 36 делегата.

Досадашњи председник Милан Јовановић, који је био једини кандидат, добио је поверење свих присутних делегата да остане на челу ФСО и у наредном четворогодишњем мандату. За потпредседника је изабран Иван Ђорђевић, а за чланове Извршног одбора Горан Динчић, Марко Стевановић, Ташана Јевтић, Младен Стојиљковић и Драгољуб Миљковић.

Закључено је да Извршни одбор одреди делегате за Скупштину Фудбалског савеза Нишавског округа.

Иначе, Изборној скупштини ФСО предходили су избори у организацијама тренера и судија.

За председника Организације фудбалских тренера изабран је Марко Стевановић, који је и до сада обављао ову дужност, док је дужност потпредседника поверена Милану Велиновићу. За чланове Извршног одбора изабрани су Звездан Стојановић, Иван Станковић и Драган Микић.

На челу Стручно-струковне организације судија и наредне четири године биће досадашњи председник Горан Динчић. На ову функцију изабран је са једним уздржаним гласом и без гласова против. Делегати су за потпредседника  изабрали Војкана Милићевића, а чланове Изршног одбора Ивицу Стојановића, Жељка Стоилкова и Нађу Ђорђевић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 5 =