Још један спорт узима маха

На Градском стадиону минулог викенда одржан је дводневни турнир у одбојци на песку. Турнир се играо у две категорије: мушкој 2×2 и женској 3×3 у сениорској и јуниорској конкуренцији. Осим медаља и пехара, организатори су обезбедили и друге награде.

Пре почетка турнира најпре је свечано отворен терен за одбојку на песку. Терен је отворио Душан Пешић, директор Спортско-рекреативног центра Алексинац, а отварању су присуствовали представници Општине Алексинац, Канцеларије за младе, као и осталих јавних установа и предузећа.

– Два су разлога зашто смо се окупили овде. Један , уједно и најважнији разлог, је отварање новог терена одбојке на песку. Овај терен је изграђен за све грађене општине Алексинац. Други разлог је турнир у одбојци на песку који организујемо на овом терену и надам се да ће постати редован – поручио је Пешић.

У јуниорској конкуренцији у категорији дечака најбољи су „Шампиони” (Огњен Милошевић и Богдан Митровић), другопласирана је екипа „ОК Гејм овер” (Огњен Михајловић и Богдан Петровић). У категорији девојчица најбоља је екипа „018 ОК Пин” (Сара Ристић, Сара Цветковић и Нађа Бранковић), другопласирана је екипа „ОК Пин” (Мила Јовић, Емилија Милошевић и Маша Митић), док је на трећем месту екипа „Храбре лавице” (Маша Марковић, Лана Урошевић и Николина Вулетић).

У сениорској конкуренцији у мушкој категорији прво место припало је екипи „Јужни ветар” (Милош Нешић и Никола Денић), другопласирана је екипа Спортско-рекреативног центра Алексинац (Душан Пешић и Стеван Ракић), трећепласирана је екипа „Трудинице” (Предраг Миловановић и Милан Томић).

У женској сениорској конкуренцији најбоље су Наталија Радисављевић, Ема Митић и Нађа Живковић, другопласиране су Владана Стошић, Дара Радосављевић и Дејана Видановић, док су на трећем месту Марија Благојевић, Ања Бранковић, Љубица Стевић/Јана Ивановић.

Ову спортску манифестацију, под покровитељством Општине Алексинац, заједнички су организовали Канцеларија за младе, Одбојкашки клуб „Пин”, Спортско-рекреативни центар Алексинац и Спортски савез општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × one =