Још један мање у Округу, зашто је ОФК Рутевац елиминисан?

На игралишту у Тешици, у оквиру 27. кола Окружне лиге, Јастребац је са 3:0 победио тим Елида из Доњег Душника. Палилула је у Алексинцу поражена од Тасковића са 2:5, док је Слога у Корману против Сврљига играла нерешено 1:1.

Екипа ОФК Рутевца није отпутовала у Кочане на меч против Радничког па је ова утакмица регистрована службеним резултатом (3:0) у корист домаће екипе. Ово је други случај да ОФК Рутевац не игра заказану утакмицу (прва је била против Тасковића, 31. марта), те ће из тих разлога бити елиминисан из такмичења. То ће бити трећи фудбалски клуб са територије алексиначке општине који је ове године престао да се такмичи.

Пре ОФК Рутевца од такмичења у Окружној лиги одустао је Рудар Алпос са Алексиначког Рудника, а од надметања у Зони Центар Моравица из Суботинца.

Остали резултати 27. кола Окружне лиге:

Русна: Победа – Младост (Батушинaц) 0:6,
Доња Расовача: Расовача – Моравац (Заплањска Топоница) 1:2,
Азбресница: Борац – Баличевац 2:2,
Чапљинац: Раднички – Моравац (Чечина) 3:0.

Слободан је био Дољевац.

На водећој позицији и даље је Дољевац са 66 бодова. Палилула је и даље шеста са 39 бодова, Јастребац заузима седму позицију са 37 бодова. ОФК Рутевац је на 10. месту са 32 бода, а Слога 11. са 31 бодом.


ПАЛИЛУЛА – ТАСКОВИЋИ 2:5 (2:2)

Градски стадион, Алексинац. Судија: Предраг Миловановић (Ал. Рудник). Стрелци: 0:1 Н. Станковић, 1:1 Спасић у 9, 1:2 Стојановић у 11, 2:2 Спасић у 22, 2:3 Денкић  (из једанаестерца) у 59, 2:4 Додић у 68, 2:5 Додић у 74. минуту. Жути картони: А. Лазић, Радојковић (Палилула), Стојановић, П. Станковић (Тасковићи).

PalilulaПАЛИЛУЛА: Поповић (од 12. Јевремовић) , Радојковић, Стефановић, И. Станковић, Д. Станковић, Петковић (од 12. С. Стевановић), А. Лазић, Ловренчић, Арсић, Спасић , Голубовић (од 72. Марковић).

ТАСКОВИЋИ: Савић, Стојановић (од 46. Ђ. Станковић), И. Милошевић, П. Станковић, Ристић, Д. Милошевић, Н. Станковић (од 81. Цветановић), Денкић, Додић (од 81. Гроздановић), Ј. Станковић, Ивановић.


Фотографије са утакмице Јастребац – Елид: Ведран Динчић (Инстаграм страница ФК Јастребац Тешица) / Фотографије са утакмице Палилула – Тасковићи: Небојша Есперо Станковић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − five =