ЈКП улаже у опрему

На возилу које је Локална самоуправа набавила за потребе ЈКП „Комуналне услуге” још 2020. године ових дана је урађена надградња за ауто-смећара и надградња са цистерном за заливање и прање улица. Вредност ове инвестиције, односно обе надградње је 5,6 милиона динара и финансирана је преко Фонда за заштиту животне средине општине Алексинац.

− Ово возило ће јако пуно значити нашем предузећу јер ћемо квалитет наших услуга подићи на виши ниво, и што се тиче сектора изношења смећа, а и сектора одржавања јавне хигијене, јер ће на возилу бити и пумпа за прање под високим притиском тако да ћемо улице и, пре свега, пешачку зону одржавати на једном бољем и квалитетнијем нивоу − рекао је Далибор Марковић, директор овог предузећа.

У ЈКП „Комуналне услугеˮ претходних дана стигла је још једна машина, а ради се о самоходном тарупу. Како истичу, ово ће користити служба зеленила за крчење неприступачних терена и запуштених површина. Оно што су радници овог предузећа до сада радили помоћу тримера радиће се машинским путем, тиме ће ефикасност и продуктивност рада бити много већа.

Вредност овог тарупа је око 1,1 милион динара и јако је битан за функционисање службе зеленила.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + eleven =