„Јастребови” изненадили домаћине

У последњем колу Друге регионалне лиге – Исток, кошаркаши алексиначког Јастреба играли су у Зајечару против екипе Бина. Иако су Алексинчани били бољи у првом полувремену, на крају су ипак славили Зајечарци са 11 кошева разлике – 82:71, по четвртинама 21:15, 11:22, 23:16 и 27:18.

− Играли смо растерећено, мада смо били и мало ослабљени, коментарише овај меч председник Јастреба, Марко Хабе. – Одиграли смо заиста доста добро, нарочито прво полувреме, тако да се може рећи да смо изненадили фаворизоване домаћине који су одавно обезбедили пласман у виши ранг. На полувремену смо чак водили са пет поена разлике, али је у другом делу дошла до изражаја њихова боља припрема и, наравно, квалитет. На крају су заслужено победили − наводи Хабе.

Шампионску титулу освојио је Радан из Лебана са максималних 16 победа, односно 32 бода, испред Бина који је на другој позицији са 29 бодова. Обе екипе од наредне сезоне ће се такмичити у вишем рангу – Првој регионалној лиги – Исток.

Што се Јастреба тиче, он је првенство завршио на петом месту са 23 бода. У клубу су веома задовољни оваквим пласманом, тим пре јер су иза себе оставили екипе са далеко већим буџетима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + eleven =