Изненађење на старту

У прва два кола Окружне лиге, фудбалери Слоге из Кормана забележили су исто толико победа и тренутно су на петом месту са шест бодова. На старту првенства пред својим навијачима изненадили су увек неугодну екипу Младости из Батушинца и славли са 1:0, да би затим узели цео плен и на гостовању у Гаџним Хану где су играли против некадашњег српсколигаша и зонаша, Заплањца – 1:2.

‒ Пријатно су нас изненадили наши фудбалери ‒ каже Младен Стојиљковић, председник клуба. ‒ Мислим да је овакав учинак плод, пре свега, добрих припрема, али и ангажовања новајлија који су током прелазног рока постали наши чланови. При самом крају преланог рока успели смо да вратимо везисту Милана Вацића који је, после одласка из наше екипе, једну сезону бранио боје Црвене звезде из Горњег Љубеша. У минулом прелазном року, Управни одбор је ангажовао осморицу новајлија. Реч је, углавном, о добрим и претежно млађим играчима. Верујем да ће се брзо уклопити и донети добре резултате нашем тиму ‒ вели Стојиљковић.

Осим Вацића, нови чланови Слоге су: Стефан Златановић Фрка (Полет, Радевац), Иван Прокић (Ратар, Горња Пешчаница), Драган Станимировић (Црвена звезда, Горњи Љубеш), Слободан Бјелић (ОФК Слога, Добрујевац), Алекса Ђорђевић (Моравица, Суботинац), Стефан Радичевић (Јединство, Бобовште) и Михајло Карчић.

Већ у трећем колу Корманце очекује нови изазов. У госте им долази бивши зонаш Рудар Алпос са Алексиначког Рудника који је прошле суботе пред својим навијачима са 7:0 декласирао Моравца из Чечине.

‒ Биће то свакако тешка утакмица. Ценимо и поштујемо „рудареˮ, али се надам да ћемо укњижити још три бода ‒ каже Стојиљковић.

Меч између Слоге и Рудар Алпоса игра се у недељу од 16:30 сати на игралишту у Корману.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + 19 =