Изнајмљују се још два пословна простора у јавној својини

Општина Алексинац расписала је Оглас за издавање у закуп два пословна простора, један у Житковцу, а други у Алексинцу прикупљањем писмених понуда. Предмет давања у закуп су пословни простори који су у јавној својини, а право учешћа имају сва правна и физичка лица која до 1. јуна текуће године поднесу писмену понуду Јавном предузећу за путеве и стамбено комуналну делатност, које спроводи поступак издавања простора.

Површина пословног простора у Житковцу, у улици Драгољуба Вујића број 26, је 53,60 квадрата, и за њега почетна висина закупнине износи 220 динара по квaдрату, односно најнижа могућа понуђена цена износи 11.792 динара.

Када је реч о пословном простору у Алексинцу који се налази у улици Књаза Милоша број 6, његова површина је 56 квадрата, почетна закупнина је 450 динара по квадрату и најнижа могућа понуђена цена износи 25.200 динара.

Пословни простори се могу разгледати сваког радног дана од 11 до 12 часова. Отварање писмених понуда биће 2. јуна, у 11 часова, у Скупштинској сали Општинске управе општине Алексинац. 

Детаљне информације о огласу и условима учешћа налазе се на званичном сајту Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + three =