Изабран нови председник Спортског савеза

На редовној изборној Скупштини Спортског савеза општине Алексинац, одржаној синоћ, изабрано је ново руководство ове асоцијације која је до сада окупила 72члана. Међу њима су четири струковна савеза (Фудбалски савез општине, Кошаркашки савез општине, Општински стонотениски савез и Савез за школски спорт), а остатак чине клубови, спортска друштва и спортска удружења. Скупштини је присуствовало 47 делегата.

Једини кандидат за председника Спортског савеза општине био је Немања Петровић из Доњег Адровца, иначе професор физичке културе у Основној школи „Свети Сава” у Суботинцу. Његову кандидатуру подржали су Карате клуб „Шуматовац”, Фудбалски савез општине, Савез за школски спорт и Тениски клуб „Јаз”. Једногласном одлуком Петровић је изабран за председника Спортског савеза са мандатом од четири године, а он је потом предложио чланове Управног одбора.

То су: досадашњи председник Бојан Младеновић, Душан Пешић, Милош Нешић, Милан Јовановић, Ненад Крстић и Наташа Петровић. Избор првих сарадника новоизабраног председника учесници Скупштине су једногласно потврдили.

Изабран је и нови Надзорни одбор који чине: Ана Божиновић, Младен Стојиљковић и Владимир Живковић.

Делегати су усвојили и извештај о раду Спортског савеза у 2022./23. години и финансијски извештај Надзорног одбора за прошлу годину.


Поверење Живићу

Данас је одржана конститутивна седница Управног одбора, на којој је за генералног секретара Спортског савеза општине изабран Јован Живић који је и до сада обављао ову дужност.


 

Један коментар

  1. Dokle više ti nesposobni Živići grobari sporta u Aleksincu , onaj upropasti FK napredak niko više ne želi tamo da igra

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 9 =