Изабран извођач радова у „Липовцу”, коначна одлука за 10 дана

Општинска управа општине Алексинац је данас, пре неколико тренутака, на званичном сајту Портал јавних набавки објавила Одлуку о додели уговора за извођење радова на реконструкцији објекта Установе за одмор и рекреацију деце „Липовац” у истоименом месту. Као најјефтинијем понуђачу посао је додељен групи извођача ГП „Тончев градња” д.о.о. из Сурдулице и „Гардал” д.о.о. из Ниша, која је прихватила да описане послове у јавној набавци уради за нешто мање од 63 милиона, тачније 62.784.272,55 динара без ПДВ-а, односно са ПДВ-ом цифра прелази преко 75 милиона, или прецизније 75.341.127,06 динара.

Јавни позив је био објављен 8. децембра прошле године и трајао је до 16. јануара ове године, а процењена вредност понуђених послова је била нешто мање од 78 милиона динара. На јавном позиву јавило се седам заинтересованих извођача из више градова Србије, који су испунили услове. Другопласирана на Јавном позиву је била група извођача АД „Црна Трава”, „Мултитек Електроник” д.о.о., Занатаска радња „Термоинжењеринг” сви из Лесковца, који су били скупљи за нешто више од 3 милиона динара. Трећепласирани конзорцијум, који су чинила предузећа из Београда, дао су скупљу понуду од другопласираних за око 48.000 динара.

Против ове одлуке, која је данас објављена, незадовољни понуђачи могу да поднесу захтев за заштиту права у наредних 10 дана у складу са Законом о јавним набавкама.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 2 =