Из Лознице две награде алексиначким глумцима

Након одигране представе „Тетка од милион долара” у Лозници на 16. Фестивалу глумачких остварења ансамбл Градског позоришта „Театар 91” је у Алексинац донело две награде.

Једна награда је за глумца вечери, која иначе следује сваке вечери након одигране представе, и њу је са собом понео Срђан Стојадиновић Леби, а након одигране последње такмичарске представе јуче је овдашње позориште обавештено да је награду за најбољу епизодну улогу фестивала добила Зорица Стевановић.

− И ево након пар година, скоро већ пет година, Театар 91 из Лознице поново доноси награде у Алексинац и да вам кажем искрено радујемо се томе зато што смо ми и даље активни и радимо. Ту смо на даскама које живот значе и публика нас у целој Србији зна и верујте ми након онаквог аплауза у Лозници и одличне посећености саме представе као руководиоц сам стварно задовољна гостовањем и учешћем на фестивалу код њих − рекла је Милена Рашић, директорка Градског позоришта „Театар 91”.

Након Лознице алексиначким глумцима предстоје још два гостовања. Једно гостовање је у Бањалуци, поводом дана града, и тамо ће бити 20. и 21. априла. а одмах сутрадан, 22. априла,  ансамбл позоришта „Театар 91” гостује на Фестивалу „Милијини дани” у Крушевцу. Фестивал није такмичарског карактера, репрезентативне представе се играју тј. гостују позоришта која су сарађивала са Милијом Вуковићем који је икод нас режирао представе и играо у представама.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 1 =