In memoriam: Последњи поздрав нашем читаоцу Небојши

У годинама иза нас, нажалост често смо добијали неочекиване вести које су осиромашивале наш град. Једна од таквих затекла је и данас нашу редакцију када смо сазнали да је у 48. години преминуo Небојша Кнежевић, наш суграђанин и радник Пореске управе, а пре свега наш драгоцени читалац.

Небојша је био врло захвалан саговорник и одавао је утисак да пред собом имате мислећу особу која са пуном одговорношћу износи ставове о темама које су у центру дискусије. И често када смо у редакцији у недоумици, да ли треба толико бити одговорaн и посвећен послу, сетимо се Небојшиних речи исказаних приликом једног нашег сусрета, када нас је охрабривао и говорио да су наше информације избалансиране и дате из више извора и да их он и његова породица редовно прате.

Иако се нисам дружио пуно са овим господином, ја сам га доживљавао као пријатеља и племениту особу. Имао сам утисак да је Небојша један одговоран радник и особа која је у разумниним оквирима спремна да помогне и другима када је у питању посао који је обављао. И због свега тога, иако Небојша можда није био довољно видљив у нашoj заједници, сматрао сам овог човека значајног за наш град.

Овом приликом, као главни и одговорни уредник портала, имам потребу и жељу, да узмем себи за право и слободу да, у име наше редакције, Небојши упутим захвалност на свему горе изнетом и пошаљем последњи поздрав. Збогом пријатељу и још дуго ћеш бити у нашим сећањима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − fourteen =