ИН МЕМОРИАМ: Драган Стојановић Гага

После краће болести, јуче је у алексиначкој Општој болници у 51. години изненада преминуо Драган Стојановић Гага, управник ловишта Ловачког удружења „Срндаћ” у Житковцу и некадашњи голман фудбалских клубова Морава из Житковца и Напредак из Алексинца.

Драган је био голман Мораве када се овај клуб пласирао у Регионалну лигу и тако остварио један од великих успеха. Боје житковачког клуба бранио је четири сезоне и био један од најбољих појединаца у екипи.

Члан алексиначког Напретка био је од 1988. до 1995. године. То је било време када је овај клуб за неколико сезона стигао од Зоне до Прве српске лиге и тако забележио свој највећи успех у богатој и дугој историји.

Од маја 2008. до 2014. године био је ловочувар у Ловачком удружењу „Срндаћ” у Житковцу, а од тада до пре неколико месеци обављао је дужност управника ловишта.

Био је добар човек, широке душе и великог срца, омиљен међу фудбалерима, али и међу ловцима и ловним радницима.

Драган Стојановић Гага сахрањен је данас на гробљу у Горњем Сухотну. Поред чланова породице и великог броја рођака и пријатеља, последњем испраћају присуствовали и представници фудбалских клубова Морава и Напредак и бројних ловачких друштава и удружења, као и делегација Ловачког савеза Србије на челу са председником Братиславом Ћирковићем.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − twelve =