Хуманитарна изложба у Туристичко-информативном центру

У окиру пројекта „Употреба мобилне фотографије кроз решавања проблема у заједници”, сутра, у Туристичко-информативном центру, биће одржана хуманитарна изложба.

Изложба почиње тачно у подне. Сви посетиоци имаће прилику да уживају у фотографијама, као и да донирају новац. Сутрашња изложба представља прилику да заједно допринесемо лечењу наше суграђанке Наталије Дикић, која болује од ретке болести.


Наталија Дикић (рођена 2005. године) из Алексинца изненада је оболела од AVM (мождане артериовенске малформације). Наталија од прошле године трпи јаке главобоље, које су кулминирале крајем септембра што је лекаре навело на детекцију ове болести.

За њено даље лечење предвиђен је одлазак у Турску. И поред тога, дневни трошкови лечења су веома високи, који укључују неуролога, неуропсихијатра, физиотерапеута, куповину лекова, витамина и других неопходних ствари. Свака врста помоћи породици Дикић је добродошла.

Сви хумани људи могу новчану помоћ да уплате на текући рачун њене мајке Драгане Дикић 205-9001031943670-37 (НЛБ Комерцијална банка).


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × five =