Miloš Đorđević

Глумац „Боливуда” играо у Алексинцу: Спор са Грујицом и даље траје

Први пут након прошлогодишњег Фестивала првоизведених представа, када је из Алексинца малтене „одјурио”, потресен због сукоба са тадашњим председником Фестивалског одбора Грујицом Вељковићем, београдски глумац Милош Ђорђевић синоћ се поново сусрео са алексиначком публиком. У комаду „На клупи” „Театра без глутена” први пут је заиграо са колегиницом Исидором Рајковић, пошто је колега који је раније играо мушку улогу у овој дуо драми напустио театар.

Случај који се догодио прошле године након представе Боливуд, Ђорђевић није желео да коментарише.

Глумац је тада прочитао писмо колеге Сергеја Трифуновића у којем је било увредљивих речи против тадашњег председника Фестивалског одбора и актуелног председника СО Алексинац Грујице Вељковића.

‒ Нигде нећеш одавде тужни мој Грујице, у гуз**и у коју покушаваш да уђеш одавно нема места – прочитао је тада Ђорђевић, након представе „Боливуд” што је изазвало револт председника Фестивалског одбора Грујице Вељковића. 

Konferencija PIP
 

Након прочитаног писма, „Боливуд” се наставио у прес центру, препирком глумаца и увређеног Вељковића. Случај је завршио на суду, а спор још није завршен.

Како смо незванично успели да сазнамо изгледа да глумац Милош Ђорђевић „није био свестан” последица које може изазвати прочитано писмо и то да је оно директно упућено једном од организатора фестивала и политичару који је у том тренутку у публици седео са породицом.

Оно што је добро у целој причи је да је Ђорђевић показао задовољство због поновног сусрета са Алексинчанима, као и то да на професионалну сарадњу са градом није утицало што је последњи боравак у Алексинцу завршен сукобом, а покушај колегијалности можда изигран и доведен пред суд.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − ten =