Гласајте за школу у Лоћики!

Основна школа „Аца Синадиновићˮ у Лоћики укључила се у пети циклус пројекта „Стварамо знањеˮ који је покренуо Телеком Србија у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја. У оквиру овог пројекта, грађани онлајн гласањем одлучују о томе које ће основне школе у Србији добити информатичке кабинете.

Гласање се спроводи на званичној Facebook страници МТС Твој свет, где грађани до 26. маја у 12 сати могу да гласају за школе и помогну у избору 20 од 40 школа, колико их је и ове године предложило Министарство. Школе су подељене у четири географске области, па ће по пет школа из сваке области са највећим бројем гласова добити вредну донацију Телекома Србија, како би основци у свим крајевима Србије подједнако имали приступ новој рачунарској опреми и савременом начину извођења наставе.

− Молим све људе добре воље да свакодневним гласањем до 26. маја пруже подршку нашој школи да се пласира међу првих пет. У том случају бисмо добили  заиста вредну награду – опремљен информатички кабинет. Унапред се захвљујем свима на подршци ‒ казао је за наш портал директор Основне школе „Аца Синадиновћˮ у Лоћики, Драган Милошевић.

У гласању могу да учествују сви корисници друштвене мреже Facebook са боравиштем у Републици Србији, који су лајковали Facebook страницу МТС-а. Сваки корисник дневно може да гласа за по једну школу из сваке географске области, односно да додели укупно четири своја гласа. Након истека периода од 24 сата, корисник има право да поново приступи апликацији и гласа.

Гласати можете на овом линку: https://www.weblab54.co.rs/stvaramo_znanje/.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + 9 =