Гимназија испратила још једну генерацију матураната, „Златна петица” Лазару Стаменковићу

Свечано је синоћ било у холу Алексиначке гимназије на додели признања за најуспешније и уручењу диплома ученицима који су завршили своје средњошколско образовање. Родитељи, професори и званице срдачно су се окупили да подрже и прославе овај важан тренутак за младе будуће академске грађане.

Уметнички програм, који је са великом пажњом припремљен за ову прилику, сачињавале су нумере хора и оркестра Алексиначке гимназије, као и ученика који су рецитовали поезију.

Школску годину иза нас, директорка Данијела Вељковић оценила је као изузетно успешном, што доказује и велики број награда са учешћа на такмичењима и смотрама свих ранговних категорија. Она је, такође, представила и најновији број часописа „Гимназијалац”, школски лист који уређују ученици ове школе.

Матуранте су, ове године, испратиле разредне старешине Тамара Франета, Небојша Лазаревић, Светлана Ђурђевић и Милена Николић.

У овој школској години матурирало је 108 ученика. Ученик генерације и носилац признања „Златна петица” је Лазар Стаменковић, ученик одељења IV2, који је добитник и других признања.

Више фотографија на Фејсбук страници Радио Алексинца.

На насловној фотографији: Носиоци “Вукове дипломе” и носилац “Златне петице” са разредним старешинама и директором школе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × four =