Фудбалери Напретка почели припреме

Фудбалери ОФК Напретка 1929 јуче су почели припреме за пролећни део такмичења у Зони Центар. Зимују на деветом месту уз жељу да на пролеће поправе пласман.

Прозивци су присуствовали председник Иван Јовановић, шеф стручног штаба и координатор млађих селекција Марко Стевановић и спортски директор Слађан Марковић. О плановима клуба у наставку првенства говорио је председник Јовановић:

− По свему судећи, ове године неће бити испадања из Зоне Центар јер су два клуба одустала од такмичења. А што се нас тиче, у наставку првенства циљаћемо врх табеле, ту негде до петог места. Са играчима који су остали и онима који су дошли, мислим да можемо да остваримо тај циљ. Током паузе дошло је до кадровских промена у управи клуба. Тако је Слађан Марковић, наш некадашњи играч, постао спортски директор, а његов је задатак да пре свега помогне клубу у организационом смислу што нам је до сада очигледно мањкало. Сматрам, али то није само моје мишљење, да ОФК Напредак треба да послужи као пример доброг рада клубовима у нашој општини − казао је председник ОФК Напретка 1929 Иван Јовановић.

Шеф стручног штаба Марко Стевановић образложио је план рада:

− Придружила су нам се осморица нових фудбалера, што је свакако велики успех за клуб. Имамо месец дана за припреме и за то време планирали смо да одржимо двадесетак тренинга и одиграмо шест контролних утакмица. Ако планиране активности максимално озбиљно схватимо и реализујемо, не би требало да буде проблема у наставку првенства − нагласио је Стевановић.

Већ се зна да ће пролећни део првенства стартовати првог викенда у марту. У првом пролећном колу, 6. марта, на Градском стадиону у Алексинцу ОФК Напредак 1929 ће угости екипу Пуковца


Осам новајлија

Четворица играча Напретка променили су клупске боје: Милош Ђошев, Урош Јовановић, Миљан Земљак и голман Богдан Чудић.

У клуб су стигли: голман Стефан Милетић, Звонимир Славнић и Немања Рајковић дошли су из ОФК Рутевца, Андрија Динчић из Моравице, Новак Стојановић, Немања Радивојевић и Филип Николић из Рудар Алпоса и Дејан Стаменковић из Пролетера из Доње Врежине.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 18 =