Две изложбе отвориле Ал рок фестивал

Програм овогодишњег, седмог по реду, Ал рок фестивала богатији је за две изложбе, које су јуче свечано отворене у сали Дома омладине и Интернет кафеу Дома културе.

Фотографија: Саша Гидра Марковић

Част да отворе синоћни програм припала је Алексиначком мешовитом хору „Шуматовац”, предвођеном диригентом Димитријем Голубовићем, који су отпевали нумеру „Let it be” британског састава Битлси. У име организатора све присутне је поздравила директорка Центра за културу и уметност Далиборка Стевановић, након чега су отворене изложбе.

Најпре је отворена Изложба фотографија „AlRock Fest – fotografije Stefana Intruder Živkovića”, која је својеврсна ретроспектива Ал рок фестивала јер се на њој налазе фотографије извођача и учесница са три претходна фестивала у Алексинцу.

Друга изложба која је јуче такође отворена је Изложба радова учесника ликовног конкурса Центра за културу и уметност Алексинац „Rock & Roll заувек”. Овом приликом уручене су и награде најуспешнијим учесницима конкурса.

Према одлуци жирија треће место освојила је Милица Стојановић, друго Наталија Живадиновић, док је прво место припало Миљани Николић.

Обе изложбе биће доступе за индивидуалне посете и у наредним данима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 12 =