Доктори на трону, али тек након пенал-рулета!

Финалном утакмицом, коју је пратило више од 500 гледалаца, у суботу касно увече у Прћиловици је завршен традиционални Ноћни турнир у малом фудбалу.

Ове године на турниру се такмичило осам екипа, и то: Пет голмана, Исо плус и Младост 1955 из Прћиловице, Доктори и Краљеви из Алексинца, Дрим-тим из Краљева, Суперстар из Добрујевца и Клинци 33, екипа коју су чинили играча из Алексинца и Прћиловице.

У мечу за треће место Младост 1955 савладала је Краљеве са 2:0. У финалу су мегдан поделиле две, по свој прилици, најјаче екипе на турниру, Доктори и Клинци 33. У регуларном току било је 4:4, после пенал-рулета славили су Доктори. Из победичке екипе је и најбољи играч турнира; то је Славко Ђорђевић, док је титулу најбољег голмана други пут заредом понео Алекса Ристић из екипе Клинци 33.

Три најбоље пласиране екипе награђене су новчаним наградама и пехарима, а најбољи играч и најбољи голман добили су на дар статуете.

Пехаре и статуете обезбедио је Спортско-рекреативни центар Алексинац.

Турнир је кренуо 21. јуна и у минулих десетак дана био је интересантна вечерња забава за многе житеље Прћиловице и околних насеља.

Иначе, уплата по екипи је била пет хиљада динара, систем игре свако са сваким, екипу су чинила четири играча и голман. Наградни фонд био је 100 посто од уплате, и то 70 одсто за прво место, 20 за друго и 10 за треће.


Доктори и Клинци 33 на два фронта

Интересантан је податак да су финалисти Ноћног турнира у Прћиловици истовремено и учесници још по једног великог турнира.

Тако Доктори учествују и на Ноћном  турниру у Горњој Топоници који је окупио 27 екипа, а Клинци на 66. Видовданском турниру у Сврљигу.


Фото: Инстаграм Ноћни турнир Прћиловица

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 8 =