Доктори испунили очекивања

Екипа Клуба малог фудбала Доктори фудбала из Доњег Адровца завршила је минулу такмичарску сезону у Регионалној футсал лиги – Југ на трећем месту, са 22 бода, остваривши седампобеда, два ремија и пет пораза, узгол-разлику 88:80.

Славко Ђорђевић, потпредседник клуба, капитен екипе и један од најбољих стрелаца у лиги, каже да су Доктори углавном испунили очекивања:

-Можемо бити задовољни оваквим пласманом с обзиром на то да смо дебитанти у овом такмичењу. Све трошкове такмичења смо сами финансирали, јер као новоформирани клуб у првој години такмичења немамо право да конкуришемо за средства из општинског буџета −

Ђорђевић истиче да и поред изазова, екипа није била комплетна на свакој утакмици збогп овреда и пословних обавеза.

-У наредној сезони потрудићемо се да исправимо уочене грешке, доведемо неколико појачања и појуримо прво место и пласман у виши ранг − додаје.

Осим успеха у Регионалној футсал лиги, екипа је освојила високо друго место у Зимској лиги Фудбалског савеза општине, где се такмичило 17 тимова.

Иначе, на званичној ранг-листи стрелаца Регионалне футсал лиге – Југ, Славко Ђорђевић заузима друго место са 25 постигнутих голова, док је његов клупски друг и председник клуба Слободан Живковић са три гола мање на трећем месту.

Фотографија: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + one =