Доктори – докторски: И у Доњој Трнави на трону!

Екипа Доктори, састављена од младих и талентовани фудбалера из Алексинца и околиних места, овог жарког лета освојила је још један турнир. Овога пута реч је о једном од најпрестижнијих такмичења у малом фудбалу у овом делу Србије, Ноћном турниру „Трнава опен” који је прошле ноћи завршен у Доњој Трнави.

У финалу Алексинчани су са 4:2 победили нишку екипу Фло и тако доказали да су најбољи међу 25 екипа, колико их је учествовало на турниру. Победници су награђени пехаром и новчаном наградом у износу од 150.000 динара, а њихови ривали добили су пехар и 50.000 динара. Титулу најбољег играча понео је Славко Ђорђевић, члан екипе Доктори, који је награђен пехаром.

Боје Доктора на „Трнава опену” бранили су следећи играчи: Славко Ђорђевић, Далибор Матејев, Далибор Ђорђевић, Никола Новковић, Амир Зека, Марко Дабарчић, Влада Гојковић, Никола Стојановић, Урош Петровић, Стефан Голубовић, Константин Јевремовић и Слободан Живковић.

Доктори су до сада освојили четири турнира. Осим „Трнава опена” у Доњој Трнави, најбољи су били и на турнирима у Прћиловици и Каонику, као и на Меморијалу „Алекса Стојменовић” у Алексинцу.

Што се наредних такмичења тиче, Доктори ће, како нам је рекао Славко Ђорђевић, учествовати на турнирима у Суботинцу и Корману.

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =