Дар за дечији осмех

И ове године волонтери Омладинског клуба Алексинац организују хуманитарну акцију током новогодишњих и божићних празника. Традиционално, као и до сада, волонтери и сарадници у акцији „Дар за дечији осмехˮ прикупљају добровљне прилоге грађана у виду обуће, одеће и школског прибора. Касније, сав прикупљен материјал биће дистрибуиран на оне адресе где живе људи који су тренутно у лошој материјалној ситуацији и којима је нажалост овакав вид помоћи и више него потребан. Акција се спроводи у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Алексинац, Црвеним крстом Алексинац, Удружењем „Надаˮ, ОТИС-ом и Центром за културу и уметност Алексинац.

‒ Имамо доста најављених људи који ће се прикључити акцији, а имамо и организацију у школама. Алексиначка гимназија и обе основне школе из града активно учествују у овој акцији и већ су се организовали, на нивоу одељења, у прикупљању гардеробе и школског прибора ‒ каже председник Омладинског клуба Душан Момчиловић и позива све хумане грађане да се прикључе овој акцији.

Акција се спроводи у просторијама Туристичко информативног центра у главној улици, преко пута поште, данас и сутра од 10 до 17, а у суботу од 11 до 16 часова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 5 =