Ribolovci Aleksinac

Dane Krstić ostao bez titule za 15 grama!

Međunarodni kup Aleksinca, takmičenje sportskih ribolovaca u lovu ribe udicom na plovak, održano je na Bovanskom jezeru uz učešće 13 ekipa sa 39 takmičara iz Srbije i Makedonije. Ovo nadmetanje, 11. put zaredom, organizovala je Organizacija sportskih ribolovaca “Bistro” iz Aleksinca.

Međunarodni kup Aleksinac

Pobedila je ekipa „Beli Timok“ iz Knjaževca sa osam sektorskih poena i ulovom od 7.145 grama, ispred „Jablanice“ iz Lebana na drugom mestu, sa takođe osam sektorskih poena i ulovom od 6.370 grama i „Bagremara“ iz Kragujevca koji je osvojio treće mesto sa 12 sektorskih poena i 5.880 grama ulovljene ribe.
Za sat i 20 minuta, koliko je trajalo takmičenje, najviše ribe (2.795 gr) upecao je Đorđe Stošić, takmičar „Jablanice“ iz Lebana. Odličan rezultat zabeležio je i Slobodan Dane Krstić iz aleksinačke ekipe „Bistro 2“sa ulovom od 2.780 grama, što će reći da mu je titula pobednika izmakla za samo 15 grama!

Najbolje plasirani takmičari i pojedinci nagrađeni su peharima i medaljama.

– Uslovi za pecanje bili su veoma dobri, pecalo se po boks sistemu, a „radila je” uglavnom deverika, kazao je predsednik OSR „Bistro“ Bratislav Stanković.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 5 =