Stoni tenis

Данас играју основци, сутра средњошколци

Данас и сутра у Хали спортова у Алексинцу одржава се Државно првенство основаца и средњошколаца у стоном тенису, уз сагласност Oпштинског штаба за ванредне ситуације и уз поштовање свих прописаних мера заштите од корона вируса.

Данас се такмиче ученици и ученице основних школа − од 11 до 13:30 сати на програму је екипно такмичење у мушкој и женској конкуренцији, а од 13:30 до 16 сати појединачно надметање у конкуренцији девојчица и дечака.

Сутра на црту излазе средњошколци − од 11 до 13:30 сати екипе ће се такмичити у мушкој и женској конкуренцији, а време од 13:30 до 16 сати резервисано је за појединачно такмичење девојчица и дечака.

Три најбоље пласиране екипе и појединци у свакој категорији биће награђени дипломама и медаљама – првопласирани златним, другопласирани сребрним и трећепласирани бронзаним.
Пошто због корона вруса ове године није одржано општинско такмичење у стоном тенису, боје наше општине на Државном првенству браниће прошлогодишњи победници – у категорији основаца ученици и ученице Основне школе „Свети Сава” из Суботинца, а међу средњошколцима ђаци Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић” из Алексинца.

Државно првенство организује општински Савез за школски спорт у сарадњи са Стонотениским савезом алексиначке општине, а под покровитељством Савеза за школски спорт Србије.

Насловна фотографија: Архива Ал прес.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − 7 =