Чувени голман у Алексинцу

Пројекција филма „No 1 – Драган Пантелић Панта” који говори о легендарном голману и бившем репрезентативцу биће уприличена овог петка, 14. маја, у Дому културе. Филм је рађен у режији Владимира Ристића и овом приликом У Дому културе угостиће уз редитеља и продуцента овог филма и Драгана Пантелића, а након пројекције биће одржана и трибина.

Miloš Paović− Обавестили смо све који се баве радом са подмлатком, младим фудбалерима у овом граду, све приватне школе фудбала, све оне званичне клубове и сви су радо одговорили на наш позив. Након пројекција филма о Драгану Пантелићу у сали Дома културе ту ће касније бити организована кратка трибина или разговор са њим и ту ће моћи заинтересовани љубитељи спорта, они који су га некада гледали, они који су га гледали касније који нису живели у то време. Млађи нараштаји имаће прилику да га питају о фудбалу, о његовој каријери и уопште о дешавањима у свету фудбала у данашње време − најавио је Милош Паовић, уредник програма Центра за културу и уметност.

 

Почетак дружења са Драганом Пантелићем биће у 16 сати на градском стадиону у Алексинцу, затим у 18 сати пројекција филма о њему у сали Дома културе и ту ће касније бити организована кратка трибина. Цена улазнице на пројекцију филма је 100 дин.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + six =