Чисте се и градске улице; аутобуси саобраћају скоро на свим линијама

Сви путни правци на подручју општине Алексинац су проходни и саобраћај се одвија без већих проблема. Према информацијама надлежних служби Јавно предузеће за путеве које одржава општинске саобраћајнице је на терен послало четири екипе које, осим уклањања снега, врше и посипање коловоза мешавином ризле и индустријске соли.

Према речима директора овог предузећа Милоша Милошевића, тамо где коловоз дозвољава снег се у потпуности уклања, а на деоницама које су неравне остаје танак слој снега. Набавком нове механизације, која је од прекјуче у употреби ово предузеће сада чисти и уже градске улице.

Јавни аутобуски превоз се одвија углавном по устаљеном реду вожње осим до места Преконози и Црна Бара. Путници за село Преконози аутобуски превоз могу да користе до раскрснице која је око два километра удаљена од насеља. Они који су се јутрос упутили за Црну Бару имали су аутобуски превоз до Пруговца. За поподневни полазак у 15:30 још увек се не зна да ли ће саобраћати и до саме Црне Баре. Пре путовања, путницима се препоручује да се информишу о поласцима (018/804-535).

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + six =