„Брђанка” под видео-назором полиције

Градски парк „Брђанка” убудуће би требао да изгледа очуваније и уредније, а да дела неодговорних појединаца који уништавају јавну имовину буду реткост. Томе би требало да допринесе видео-надзор у овом парку који је крајем прошле седмице и званично успостављен. Он је повезан са Полицијском станицом тако да ће вандали бити на оку надлежних служби.

Ту информацију нам је потврдио и председник општине Далибор Радичевић, а постављање целог система образложио је чињеницом да је потребно заштитити градски парк, јер је било случајева да све оно што се уради јавним новцем, неодговорни грађани униште.

‒ У циљу заштите градског парка „Брђанка” поставили смо видео-надзор како бисмо заштитили све оне инвестиције које смо имали у претходним годинам, као и инвестицију коју сада планирамо заједно са Министарством привреде. У питању је видео-надзор који је директно повезан са полицијском станицом у Алексинцу, где ће они моћи да контролишу све оне екцесе које смо имали у претходном периоду ‒ каже први човек алексиначке самоуправе за наш сајт.

Председник Радичевић напомиње да се дешавало то да све што се уради у градском парку врло брзо буде и поломљено.

‒ На овај начин ћемо пробати да то заштитимо и да градски парк добије праву сврху коју има ‒ поручио је председник.

Насловна фотографија: Илустрација (извор Mapio.net).

2 коментара

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + 14 =