Брђанка међу најбољима у Србији

Упркос ковиду 19, Планинарски савез Србије је и ове године организовао традиционалну Трекинг лигу у којој су се такмичили и чланови и чланице алексиначког Планинарско-скијашког клуба Брђанка.

Женски тим је заузео 27. место, док се у укупном пласману Брђанка пласирала шесту позицију у конкуренцији 52 екипе. Када је реч о појединцима, Немања Стошић, који има најбољи свеукупни појединачнирезултат, заузео је 24. место у конкуренцији 358 такмичара, а Лазар Момчиловић се у два кола нашао на победничком постољу. Ту су и Дејан Миловановић, који је у укупном пласману 26, Саша Стевановвић је 34, а Предраг Станисављевић је заузео 74. Место.

− Наш тим је учествовао у свим колима Трекинг лиге Србије и постигао заиста завидне резултате − каже за наш портал председник Брђанке, Немања Анђелковић. − Ове сезоне наши адути били су мушки чланови тима који су својим пласманом утицали на крајњи скор, али да не заборавимо и женски део тима који је и те како допринео укупном резултату. Честититке су заслужили сви чланови тима, а наредне године се надамо још бољим резултатима − вели Анђелковић.

Иначе, учесници Трекинг лиге ове године такмичили су се на седам дестинација (Суботица, Сокобања, Јастребац, Чортановци, Рајац, Злакуса и Овчар), а прво место у екипном пласману изборио је тим Планинарског клуба Железничар из Инђије са 2.614 бодова.

Фотографије: ПСК Брђанка

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + four =