Браво, рукометашице: Преокрет па победа!

У тешкој и до самог краја неизвесној утакмици, рукометашице Женског рукометног клуба Алексинац успеле су да, након ремија на полувремену и заостатка од пет голова, начине прекрет и победе одличну екиипу Житорађе – 25:22.

– На полувремену је било 13:13, што је значило да ако желимо победу, морамо да до краја одиграмо пуном снагом и уз максималну концентрацију, каже за наш портал председник клуба, Дејан Павловић. – Лоше смо почели друго полувреме, што су искусне гошће искористиле и у 42. минуту су имале предност од пет голова. Тада се десио преокрет: наша млада екипа је успела да пронађе своју игру и у помоћ публике, која нас је здушно подржала, успели смо да преокренемо ситуацију у нашу корист и да на крају тријумфујемо са три гола разлике. Честитам победу, поготово што је дошла након преокрета, што раније није био случај. То је свакако доказ да ова екипа стасава и да се од од ње могу очекиати још бољи резултати, наводи Павловић.

На табели Прве лиге – Исток Алексинчанке су сада на седмом месту са седам бодова, у наредном колу су слободне, а потом одлазе у Врање на меч са истоименом екипом.

АЛЕКСИНАЦ – ЖИТОРАЂА 25:22 (13:13)

Хала спортова, Алексинац. Гледалаца: 70. Судије

: Марко Митић, Андриана Миљковић (обоје из Лесковца). Седмерци: Алексинац 5 (5), Житорађа 1 (0). Искључења: Алексинац 8, Житорађа 6 минута.

АЛЕКСИНАЦ: Богдановић, Павловић 5, Тимотијевић, Тројановић 8, Пешић-Ђокић, Миладиновић, Антанасковић, Стевановић 2, Милојковић 2, Стефановић, Мијалковић 1, Јовановић 1, Грујић 6, Ђорђевић.

ЖИТОРАЂА: Марија Стојковић, Марта Стојковић, Стаменковић 6, Крстојевић 1, Петковић, Крстић, Николић 3, Тасић 1, Воиновић 3, Радовановић, Тодоровић 8, Обрадовић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × five =