Бонтон у позоришту

Позоришни фестивали за децу, поред тога што имају улогу да представама забаве и понешто науче малишане, они стварају нове нараштаје позоришне публике на коју рачуна позориште за одрасле.

С обзиром да нам се ближи 7. Позоришни фестивал за децу у Алексинцу, организатори фестивала моле публику да се придржавају неких основних правила бонтона који важе у позоришту, а како би сви могли да уживају у представама које је селектор за њих одабрао.

Публика би требало да дође 30 минута пре почетка представе, да гледаоци на време купе карте на благајни, а да сви који имају карте исте понесу са собом уз пратећу нумерисану плац-карту и да испоштују број реда и седишта на карти. Сви у сали треба обавезно да пре почетка представе искључе мобилне телефоне, да не снимају, сликају за време представе и да не уносе храну, кокице, семенке.

− Фестивалу се радују глумци исто као и деца. Желимо да сви заједно уживамо у представама које ће 7 дана у Алексинцу бити рај за наше најмлађе посетиоце − поручили су организатори из Градског позоришта „Театар 91” које ради под окриљем Центра за културу и уметност Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − fifteen =