Bokserima „Rudara“ četiri odličja

Na pojedinačnom prvenstvu jugoistočne Srbije u boksu za sve uzraste i oba pola, koje je održano u Vlasotincu, mladi članovi Bokserskog kluba „Rudar“ iz Aleksinca osvojili su četiri medalje – tri zlatne i jednu srebrnu. Najsjajnije odličje u kategoriji pionira osvojili su Mladen Vukomanović i braća Strahinja i Uroš Duraković, dok je srebrna medalja pripala Nenadu Asanoviću.

Saša Kostadinović BK Rudar
Saša Kostadinović, trener Bokserskog kluba “Rudar”

Rezultati dobijaju na značaju pogotovo kada se ima u vidu činjenica da su trojica naših boksera debitovala u ringu, kaže Saša Kostadinović, trener u Bokserskom klubu „Rudar“. – Osvajači zlatnih medalja stekli su pravo da boksuju na Prvenstvu Srbije koje će od 12. do 14. maja biti održano u Kragujevcu. Međutim, smatram da bi učešće na državnom prvenstvu i to posle samo nedelju dana od takmičenja u Vlasotincu, za naše mlade i neiskusne boksere bilo isuviše veliko opterećenje, naglašava trener Kostadinović.

Inače, na pojedinačnom prvenstvu jugoistočne Srbije učestvovalo je 15 klubova sa 40 boksera, a neposredan domaćin bio je Bokserski klub „Arena“ iz Vlasotinca.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − fourteen =